Μάθε ποια είναι τα καλύτερα σχέδια piercing για να κερδίσεις τις εντυπώσεις στην παραλία αυτό το καλοκαίρι και να πατήσεις στην άμμο με αυτοπεποίθηση και στυλ.


 
Το καλοκαίρι έχει φτάσει και μαζί του οι πρώτες εμφανίσεις στην παραλία, μόνο με το μαγιό σου. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως τα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις στη θάλασσα είναι περιορισμένα, με αποτέλεσμα να μην είναι πάντα εφικτό να δείξεις το στυλ αλλά και την προσωπικότητα σου. Πέρα από τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ και το beachwear σου, τα piecing αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο για να γεμίσεις αυτοπεποίθηση, να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου και να προσδώσεις στοιχεία λάμψης στο σώμα σου.  


 
Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά ποια είναι τα πιο hot piercing για το φετινό καλοκαίρι, όσα αξίζει να γνωρίζεις για το πρώτο σου piercing αλλά και πως πρέπει να το φροντίσεις.


 
Ποια είναι τα καλύτερα σχέδια piercing

claires - piercing - studs
 
Το piercing στον αφαλό είναι κλασικό και πάντα δημοφιλές είδος για το καλοκαίρι. Γι’ αυτό τον λόγο, θα βρεις και ατελείωτα σχέδια για την περιοχή. Το piercing στη μύτη είναι τάση και μπορείς να το προσαρμόσεις στο στυλ σου, είτε επιλέγοντας ένα διακριτικό stud, είτε έναν εντυπωσιακό κρίκο. Πιο σπάνιο αλλά εξίσου στυλάτο είναι το piercing στα χείλη που προσδίδει έναν τολμηρό χαρακτήρα στην εμφάνιση σου. Επίλεξε ανάμεσα στο τρύπημα στο κάτω χείλος, το άνω χείλος ή την περιοχή πάνω από το μέσο των χειλιών. Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η επιλογή των φρυδιών που φαίνεται πιο επαναστατικό ή ροκ αλλά και το septum που φοριέται στο κέντρο της μύτης, και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Για το τέλος αφήσαμε, τις πολλαπλές επιλογές που έχεις για το τρύπημα των αυτιών: το helix piercing στο πάνω μέρος του αυτιού, το tragus piercing στο μέρος του αυτιού που καλύπτει τον έξω ακουστικό πόρο και το daith piercing που βρίσκεται στον εσωτερικό χόνδρο του αυτιού.
 
Στη συλλογή του Claire’s θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία με σχέδια piercing για να τοποθετήσεις στην αγαπημένη σου περιοχή, από διακριτικά μέχρι εντυπωσιακά και από διαχρονικά μέχρι μοντέρνα. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις το πρώτο σου τρύπημα ή να αποκτήσεις ένα νέο piercing στα αυτιά ή τη μύτη.
 
Η Claire's θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, στο ear piercing, καθώς από το 1978, έχουν γίνει περισσότερα από 100 εκατομμύρια τρυπήματα στην περιοχή. Οι piercing specialists της είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εγγυώνται μία ασφαλή και επαγγελματική εμπειρία κάθε φορά που αποφασίζεις να τρυπήσεις τα αυτιά ή τη μύτη σου. Η διαδικασία πραγματοποιείται σύμφωνα με υψηλότατες προδιαγραφές υγιεινής και χρησιμοποιούνται σκουλαρίκια προ-αποστειρωμένα και σε ατομική συσκευασία. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, οι συνεργάτες της Claire's θα σου προσφέρουν το έντυπο συγκατάθεσης piercing για να είσαι ενήμερος ή ενήμερη για κάθε βήμα. Μετά το τρύπημα, θα σου δώσουν αναλυτικές οδηγίες για το ear ή nose piercing που έχεις επιλέξει ώστε να αποτραπεί κάθε κίνδυνος μόλυνσης ή φλεγμονής. Έπειτα, αρκεί να περιμένεις μόνο 3 βδομάδες για να αλλάξεις τα σκουλαρίκια τρυπήματος και να φορέσεις το αγαπημένο σου σχέδιο.

 

claires - piercing - σκουλαρίκια
 
Κλείσε άμεσα και γρήγορα, με ένα κλικ, το ραντεβού σου και απόκτησε ένα νέο piercing συμπληρώνοντας online τα στοιχεία σου, την ώρα που προτιμάς και το κατάστημα που σε βολεύει. Το καλύτερο όμως είναι ότι στην Claire’s το piercing είναι ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά των σκουλαρικιών τρυπήματος!